Beurs eigen huis: 2 gratis kaarten bij Landelijk Wonen

FOTO’S: BEURS EIGEN HUIS

Heb je een verhuizing in de planning staan, ga je (een deel van) je huis verbouwen of wil je alleen inspiratie opdoen? Bezoek dan de Beurs Eigen Huis: een beurs gericht op bouwen, verbouwen, interieur en tuin. De Beurs Eigen Huis is perfect voor iedereen die inspiratie wil opdoen of informatie wil inwinnen. In de nieuwe Landelijk Wonen zitten twee vrijkaarten, dus koop Landelijk Wonen en kom gratis met twee personen naar de Beurs Eigen Huis. De video hierboven geeft een sfeerimpressie van de najaarseditie 2015 van Beurs Eigen Huis.

landelijk wonen magazine beurs eigen huis 2016
landelijk wonen magazine beurs eigen huis 2016
Landelijk Wonen Magazine Beurs eigen huis

Tijdens de Beurs Eigen Huis kun je je laten adviseren en inspireren op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Er zijn verschillende specialisten aanwezig om je te informeren over alles wat maar met een eigen huis te maken heeft. Je kunt advies inwinnen over de financiering van een verbouwing of het in de arm nemen van een architect of aannemer. Daarnaast zijn er specialisten aanwezig die je kunnen adviseren over vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. Tevens zijn er vele stands waar je dingen kan kopen. Zo is er ook een stand van Landelijk Wonen waar je voor een zeer voordelige prijs voorgaande edities van Landelijk Wonen en Tijdloos Wonen kunt kopen. Neem dus zeker even een kijkje bij onze stand. We zijn te vinden in het Interieur & Advies paviljoen.


Landelijk Wonen Oranjerieën en Serres

Praktische informatie

De Beurs Eigen huis vindt plaats van vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht, hal 1. Van 10:00 uur tot 17:00 uur is de beurs dit weekend geopend. In de nieuwe Landelijk Wonen zitten twee vrijkaarten voor de Beurs Eigen Huis, waarmee je gratis naar binnen kan. Aan de deur kosten de tickets €15,-. Als je de tickets vooraf online bestelt krijg je korting en kosten ze €11,50 per stuk. Op de beurs zijn er eetgelegenheden en is er een kinderopvang. Je kunt er dus een gezellig dagje uit van maken met je familie of vrienden.


Landelijk Wonen Magazine Beurs eigen huis
Landelijk Wonen Magazine Beurs eigen huis

Info: Beurs Eigen Huis
www.realiseerjedroomhuis.nl

Deel dit artikel