Bekijk artikel

Juni-juli editie Landelijk Wonen ligt nu in de winkel

Vanaf 13 mei 2016 ligt de juni-juli editie Landelijk Wonen weer in de winkel. In deze editie wordt gefocust op het buitenleven. Bekijk zomerse decoraties voor het interieur en de tuin of de special over bijgebouwen. Ook laten we je wegdromen en relaxen bij het zwembad. Koop de nieuwe Landelijk Wonen ...
Bekijk artikel

Lenteweek De Potstal

Als je nog zin hebt in een landelijk uitje, ga dan in de meivakantie kijken bij de Lenteweek van Woonwinkel de Potstal. Dit vindt plaats van 3 tot en met 7 mei. Een echte aanrader! Je kunt er inspiratie opdoen voor een prachtig landelijk interieur en de nieuwste aanwinsten in de winkel bekijken.
Lees verder

Bekijk artikel

Sfeer 2016: buitenleven in de hoofdrol

Bij Sfeer draait alles rond interieur, tuin en zwembad. Tijdens het event worden trends rond het buitenleven uitgelicht. Of je nu een kleine stadstuin of een royale buitenruimte hebt, je doet er massa’s inspiratie op om je exterieur nieuw leven in te blazen.
Lees verder

Bekijk artikel

Puur Eten 2: nieuw lekkers van Pascale Naessens

Pascales nieuwste boek, Puur Eten 2, belandde meteen op de eerste plaats in de boekentoptien in de categorie non-fictie/vrije tijd. De gerechten zijn een ode aan de natuur, en al de heerlijkheden die de zee, de oever en de polders ons bieden. Op haar website verklapt Pascale al enkele recepten als voorsmaakje.
Lees verder