landelijk wonen magazine Pure Fragrance by Dauby: meer sfeer!

Pure Fragrance by Dauby: meer sfeer!

Het Belgische bedrijf Dauby fabriceert al meer dan dertig jaar deur-, raam- en meubelbeslag in natuurlijke en tijdloze materialen zoals brons en gietijzer. Het zijn die kleine, stijlvolle details die een woning áf maken. Dauby voelt zich thuis in de pastorie-, manoir- of cottagestijl. En ook in hedendaagse interieurs zijn Dauby-elementen de finishing touch van de inrichting.

landelijk wonen magazine Pure Fragrance by Dauby: meer sfeer!

Met Dauby Fragrance gaat de firma nog een stapje verder in het vergroten van de interieurbeleving. Geuren hebben een gigantische invloed op ons gemoed. Ze bepalen ons humeur en welzijn. Hebben een relaxerende of stimulerende werking. Ze roepen herinneringen op en associaties met mensen, plekken, situaties.

landelijk wonen magazine Pure Fragrance by Dauby: meer sfeer!

Uit de duizenden geurstoffen die beschikbaar zijn op de markt, selecteerde Dauby er enkele die verfrissen, ontspannen en je een gevoel van geborgenheid geven. De 100 procent natuurlijke oliën worden voortdurend en gelijkmatig verspreid, voor een natuurlijke geursensatie. De verdelers zijn ambachtelijk vervaardigd en mooi om te zien – helemaal in lijn met de Dauby-filosofie.

  • Fragrance Orange & Lemongrass​ is fris, pittig en activerend. Het prikkelt de geest en verdrijft de lusteloosheid – ideaal voor op kantoor, in de woonkamer, …
  • Fragrance Lavender & Rose​ is optimistisch, hartverwarmend en troostend. Een geurige schouderklop bij liefdesverdriet of een winterdepressie …
  • Fragrance Sandalwood & Grapefruit​ heeft een exotische geur met een intens houten toets. Het heeft een kalmerende invloed op lichaam en geest. De perfecte begeleider van een yoga- of meditatiesessie.

Meer info:
www.dauby.be

Deel dit artikel